MEE Samen

Neem contact met ons op.

MEE in jouw gemeente

Het werkgebied van MEE Samen bestaat uit de provincies Drenthe, Flevoland, Overijssel en Gelderland midden en noord.

Vrijwilligers

Wil jij een bijdrage leveren aan meedoen mogelijk maken voor mensen met een beperking? Meld je dan aan als vrijwilliger!

MEE Samen zet vrijwilligers in binnen verschillende projecten. Als vrijwilliger lever je een actieve en impactvolle bijdrage aan de participatie in de maatschappij van mensen met een beperking.

MEE op Weg

Als vrijwilliger bij MEE op Weg help je iemand met een beperking te oefenen om zelfstandig deel te nemen aan het verkeer. Je bent een reismaatje. Samen oefen je bijvoorbeeld de weg van huis naar school, met de fiets. Of van huis naar werk/dagbesteding, met het openbaar vervoer. Hierbij word je ondersteund door een consulent van MEE Samen.

Meer weten over MEE op Weg?
Bekijk de pagina MEE op Weg - MEE Samen.

Benieuwd welke vrijwilligersvacatures we hebben voor MEE op Weg?
Ga dan naar MEE op Weg - vacatures.

Direct aanmelden als vrijwilliger? Dat kan ook via de pagina Reismaatje - MEE Samen

Logeerkring

Als vrijwilliger bij de Logeerkring ondersteun je gezinnen, waarvan een van de gezinsleden een beperking heeft. Dit doe je door regelmatig een dagje uit te gaan. Of door iemand een nachtje te laten logeren. De ‘logés’ zijn kinderen/(jong)volwassenen met een beperking of kinderen waarvan een naaste een beperking heeft (jonge mantelzorgers). Voor hen is het een feest om af en toe een dagje uit te gaan of te mogen logeren.

Meer weten over de Logeerkring?
Bekijk de pagina Logeerkring - MEE Samen

Benieuwd welke vrijwilligersvacatures we hebben voor de Logeerkring?
Wil je je aanmelden als vrijwilliger of eerst meer informatie hebben? Vul dan het contactformulier in op de pagina Logeerkring - MEE Samen.