Agenda voor professionals

Open trainingen, mini-symposia en andere zakelijke activiteiten. Bekijk de agenda >

Nieuwsbrief voor professionals en organisaties

MEE Samen

Neem contact met ons op.

MEE Academie trainingen

Voor professionals.

Vergroot het succes van jouw werk

MEE gelooft in de kracht van het collectief. Een inclusieve samenleving waar iedereen naar vermogen mee kan doen, bereiken we namelijk niet alleen. Daarom delen we onze expertise over leven met een beperking en beproefde methoden van werken. Onder andere door het aanbieden van geaccrediteerde trainingen aan professionals, (sociale) partners, het bedrijfsleven, of aan specifieke doelgroepen van deze organisaties. Op die manier kunnen wij samen meer mogelijk maken voor mensen met een beperking.

MEE geeft zowel incompany trainingen aan groepen als open trainingen , waar je je als individu voor kan aanmelden.

Accreditatie & certificering

Alle trainingen zijn standaard geaccrediteerd bij SKJ en Registerplein. Daarnaast is MEE CRKBO geregistreerd, waardoor de trainingen vrijgesteld zijn van btw.

Waardering

Professionals beoordelen de trainers van MEE gemiddeld met een 8.3. Ook de ervaringsdeskundigen van MEE die bij een training betrokken waren, krijgen een 8.3 gemiddeld.

"Juist de combinatie van stukje theorie met daarna de beleefoefeningen en aansluitend de ervaringsdeskundige zorgt ervoor dat de deelnemers geboeid blijven."

Trainingen voor specifieke cliëntgroepen

MEE ontzorgt organisaties ook door vraag- en trendgericht cursussen en trainingen te verzorgen voor specifieke doelgroepen als collectieve oplossing voor individuele vragen. Bijvoorbeeld op het gebied van mediawijsheid, sociale vaardigheden, omgaan met geld, weerbaarheid, loverboys of seksualiteit en relaties. Op deze manier kunnen organisaties meedoen mogelijk maken zonder specialistische kennis in huis te hebben.

Mini-symposia

Met regelmaat organiseert MEE vrij toegankelijke mini-symposia en kostenneutrale expertmeetings op basis van trends en actuele onderwerpen in de samenleving. Hierbij wordt (basis)kennis rondom een onderwerp gedeeld met professionals. Op de hoogte blijven? Laat je gegevens achter voor updates over onze trainingen of schrijf je in voor onze digitale nieuwsbrief onderaan deze pagina.

Meer weten?

Neem vrijblijvend contact op via telefoonnummer 088 - 633 0 633 of maak gebruik van het contactformulier.

Algemene voorwaarden

Op de diensten van MEE Samen zijn de algemene voorwaarden van toepassing.