MEE Samen

Neem contact met ons op.

MEE in jouw gemeente

Het werkgebied van MEE Samen bestaat uit de provincies Drenthe, Flevoland, Overijssel en Gelderland midden en noord.

Apeldoorn

Onafhankelijke cliëntondersteuning in de gemeente Apeldoorn

Heb je een vraag op het gebied van zorg, onderwijs, welzijn, wonen, werk of inkomen? Wil je graag dat iemand met je meegaat naar een gesprek, met de gemeente, een wijkteam of bijvoorbeeld het UWV? Dat iemand je helpt bij het doen van een aanvraag? Samen met je bekijkt welke mogelijkheden er voor je zijn wanneer je het niet eens bent met de aanpak of het besluit van een instantie? Of gewoon iemand die alles eens samen met je op een rijtje zet, en vanuit jouw belang bekijkt welke mogelijkheden er zijn in jouw situatie? Voor deze vragen kun je terecht bij MEE Samen. Gratis, zonder verwijzing en onafhankelijk.

Je kunt contact opnemen via 088 633 0633 of via e-mail info@meesamen.nl.

De cliëntondersteuners van MEE weten veel over leven met beperkingen. (Licht) verstandelijke, zintuiglijke of lichamelijke beperkingen. Maar ook chronische ziekten, niet-aangeboren hersenletsel of bijvoorbeeld autisme. Ook ouderen of bijvoorbeeld mensen met psychische klachten kunnen bij hen terecht.

Inloopspreekuren Samen055


MEE Samen werkt samen met gemeente Apeldoorn, CJG, Stimenz, Don Bosco en Zuid Doet Samen in Samen055. Samen055 houdt inloopspreekuren in Apeldoorn. Heb je vragen over zorg, werk en inkomen en opvoeden? Er zitten vrijwilligers en professionals klaar om je te helpen. De deur staat open.

Samen055 Noord Zilverschoon 4
Samen055 Oost Violierenplein 104
Samen055 Zuid 1e Wormenseweg 460
Samen055 West Rodbardlaan 5

Meer informatie over de tijden van de inloopspreekuren vind je op www.samen055.nl.

Centenkwestie

Heb je vragen over geld of schulden of wil je weten of je in aanmerking komt voor financiële regelingen. De medewerkers van Centenkwesties zijn telefonisch te bereiken van maandag tot en met donderdag tussen 10.00 en 14.00 uur, via 055 580 11 40. Of kom langs bij de inloopspreekuren van Samen055.

MEE is partner van Samen055

Onafhankelijke cliëntondersteuning bij langdurige zorg (Wlz)

Heb je een indicatie voor langdurige zorg (Wlz) en heb je vragen over de keuze voor een zorgaanbieder of zorgvorm? Misschien ontvang je al zorg van een zorgaanbieder, maar wil je andere zorg of een andere zorgaanbieder of ben je niet tevreden? Met al deze vragen kun je terecht bij MEE. Gratis, zonder verwijzing en onafhankelijk van zorgaanbieders en zorgkantoor.

Je kunt contact opnemen met MEE Samen via 088 633 0633 of via info@meesamen.nl.