MEE Samen

Neem contact met ons op.

MEE in jouw gemeente

Het werkgebied van MEE Samen bestaat uit de provincies Drenthe, Flevoland, Overijssel en Gelderland midden en noord.

KrachtigApeldoorn

Platform voor en door ouders van een zorgintensief kind

Als ouder van een kind met een beperking of chronische ziekte kun je je zorgen maken en loop je
soms tegen moeilijke vragen aan. Het kost tijd en energie om zaken geregeld te krijgen, zoals hulpmiddelen of een speciale woonvorm. Je eigen weg hierin vinden is vaak een hele klus, zowel praktisch als emotioneel. Platform KrachtigApeldoorn is een initiatief voor én door zorgouders om onderling ervaringen uit te wisselen en elkaar te steunen.

Activiteiten
Iedere maand op maandag of donderdag organiseert het platform een themabijeenkomst of ontmoetingsavond speciaal voor ouders en verzorgers van een zorgintensief kind. Bekijk voor meer informatie op www.tinyurl.com/KrachtigApeldoorn of bekijk de folder met de activiteiten 2024.

Magazine
Het Platform Krachtig Apeldoorn dankt haar naam aan het magazine ‘Krachtig’ en wordt ondersteund door Stichting de Kap en MEE Samen. Het magazine is gemaakt in 2021 door een werkgroep van ouders, De Zonnehoek en MEE Samen, waarin ouders bijzondere verhalen delen over hun zorgintensieve kinderen. In het magazine lees je het persoonlijke en ontroerende relaas van mantelzorgers, die steeds beter hun weg weten te vinden. De persoonlijke ervaringen als zorgouders hebben bovendien hun kijk op het leven veranderd. En hun bijzondere kinderen geven het leven kleur. Met deze verhalen hopen we ouders te bereiken, die zich hierin herkennen en zich gesteund voelen.