MEE Samen

Neem contact met ons op.

MEE in jouw gemeente

Het werkgebied van MEE Samen bestaat uit de provincies Drenthe, Flevoland, Overijssel en Gelderland midden en noord.

Veilig mailen met Zivver

Om vertrouwelijke en privacygevoelige gegevens, offertes en contracten op een veilige manier te versturen via e-mail, maken wij gebruik van Zivver. Zivver versleutelt berichten, zodat niemand anders dan jij de inhoud van de e-mail kan lezen. Omdat verzending via ‘gewone’ e-mail niet altijd veilig is, versturen wij vertrouwelijke informatie vanaf juli 2021 alleen nog maar via de beveiligde mailomgeving van Zivver.

Zivver beveiligd berichten met vertrouwelijke inhoud zoals dossier, klantgegevens of een BSN. Op deze manier weten wij zeker dat vertrouwelijke informatie veilig wordt verstuurd. En dat niemand anders behalve de ontvanger de inhoud van de e-mail kan lezen.

Hoe werkt het?

Je ontvangt een e-mailbericht van ons. In deze e-mail lees je dat er een beveiligd bericht voor je klaarstaat. In de e-mail staat een link om de beveiligde informatie te lezen. Om de beveiligde informatie te openen heb je een code of wachtwoord nodig. Deze code kunt je op 3 manieren ontvangen:

  • via sms;
  • via de e-mail;
  • via uw contactpersoon van MEE.
  • In de e-mail van MEE staat welke code je moet gebruiken

Hoe open je een e-mail die via ZIVVER is verstuurd?

Het openen van een e-mail gaat als volgt:

  • Open de e-mail van de MEE.
  • Klik in de e-mail op de blauwe knop ‘Klik voor bericht’.
  • Nu zijn er 3 mogelijkheden:

Je ziet een scherm waar ‘Stuur sms’ staat. Klik hier op. Je ontvangt een code via sms op jouw 06-nummer dat bij ons bekend is. Deze vul je in.

Je ziet een scherm waar ‘E-mail sturen’ staat. Klik hier op. Je ontvangt een e-mail, waarmee je tijdelijk toegang hebt tot de beveiligde omgeving van ZIVVER.

Je ziet een scherm waarin je de toegangscode invult, die vooraf met jou is afgesproken.

Bekijk in het filmpje (3 minuten, 47 seconden) hoe je een bericht ontvangt en kunt lezen.


Hoe beantwoord je een e-mail die via ZIVVER is verstuurd?
Je hebt het beveiligde bericht van MEE geopend. Je bent nu in de beveiligde webpagina van ZIVVER. Dit lijkt een beetje op een mailprogramma. Als je op het bericht van MEE wilt reageren, dan kan dat meteen vanuit deze pagina. Onder het ontvangen bericht kun je gelijk een bericht typen om te reageren. Je verzendt de reactie door op de blauwe verzendknop te klikken.

Vragen?

Heb je vragen over een ontvangen e-mailbericht? Neem contact op met de afzender van dit bericht of bel met 088 633 0633.