MEE Samen

Neem contact met ons op.

MEE in jouw gemeente

Het werkgebied van MEE Samen bestaat uit de provincies Drenthe, Flevoland, Overijssel en Gelderland midden en noord.

Westerveld

Onafhankelijke cliëntondersteuning in de gemeente Westerveld

Heb je een vraag over zelfstandig wonen, zorg en ondersteuning, participatie, onderwijs of werk en inkomen? Wil je graag dat iemand met je meegaat naar een gesprek met de gemeente of bijvoorbeeld het UWV? Dat iemand je helpt bij het doen van een aanvraag? Of gewoon iemand die alles met jou op een rijtje zet en bekijkt welke mogelijkheden er zijn in jouw situatie?

In de gemeente Westerveld kunnen inwoners met een beperking, zoals een verstandelijke beperking of autisme spectrum stoornis, hiervoor contact opnemen de cliëntondersteuners van MEE. Een cliëntondersteuner is onafhankelijk en denkt mee in het belang van de inwoner. Een cliëntondersteuner kan bijvoorbeeld helpen om gesprekken voor te bereiden, meegaan naar gesprekken en geeft waar nodig informatie en advies. Dit heet onafhankelijke cliëntondersteuning.

Voor meer informatie kun je contact opnemen met MEE Samen via 088 633 0633 of via info@samen.nl.

Sociaal juridische cliëntondersteuning

Als je het niet eens bent met een besluit van de gemeente en je komt er samen niet uit dan kun je een beroep doen op de Sociaal Juridische Dienstverlening van MEE Samen. Samen met jou proberen we dan naar een oplossing te zoeken en te bemiddelen tussen jou en de gemeente. Mocht het niet lukken om in overleg tot overeenstemming te komen dan kunnen we je ondersteunen in een bezwaar of bijvoorbeeld klachtprocedure.

De onafhankelijke cliëntondersteuning en sociaal juridische cliëntondersteuning is onafhankelijk van de gemeente en voor jou gratis. Je kunt contact opnemen met MEE Samen via 088 633 0633 of via e-mail info@meesamen.nl.

Onafhankelijke cliëntondersteuning bij langdurige zorg (Wlz)

Heb je een indicatie voor langdurige zorg (Wlz) en heb je vragen over de keuze voor een zorgaanbieder of zorgvorm? Misschien ontvang je al zorg van een zorgaanbieder, maar wil je andere zorg of een andere zorgaanbieder of ben je niet tevreden? Met al deze vragen kun je terecht bij MEE. Gratis, zonder verwijzing en onafhankelijk van zorgaanbieders en zorgkantoor.

Je kunt contact opnemen met MEE Samen via 088 633 0633 of via info@meesamen.nl.