MEE Samen

Neem contact met ons op.

MEE in jouw gemeente

Het werkgebied van MEE Samen bestaat uit de provincies Drenthe, Flevoland, Overijssel en Gelderland midden en noord.

Nunspeet

Onafhankelijke cliëntondersteuning in de gemeente Nunspeet

Heb je een vraag op het gebied van zorg, onderwijs, welzijn, wonen, werk of inkomen? Wil je graag dat iemand met je meegaat naar een gesprek, met de gemeente, een wijkteam of bijvoorbeeld het UWV? Dat iemand je helpt bij het doen van een aanvraag? Samen met je bekijkt welke mogelijkheden er voor je zijn wanneer je het niet eens bent met de aanpak of het besluit van een instantie? Of gewoon iemand die alles eens samen met je op een rijtje zet, en vanuit jouw belang bekijkt welke mogelijkheden er zijn in jouw situatie? Voor deze vragen kan iedereen terecht bij MEE Samen. Gratis, zonder verwijzing en onafhankelijk.

Je kunt contact opnemen via 088 633 0633 of via e-mail info@meesamen.nl.

De cliëntondersteuners van MEE weten veel over leven met beperkingen. (Licht) verstandelijke, zintuiglijke of lichamelijke beperkingen. Maar ook chronische ziekten, niet-aangeboren hersenletsel of bijvoorbeeld autisme. Ook ouderen of bijvoorbeeld mensen met psychische klachten kunnen bij hen terecht.

Inloopspreekuur MEE in Nunspeet

Voor onafhankelijke cliëntondersteuning kun je ook langskomen bij het inloopspreekuur van MEE:

Woensdag tussen 10.00 en 12.00 (zonder afspraak)
Jan van Vuurenstraat 13 in Nunspeet

Donderdag van 10.00 tot 12.00 uur in de oneven weken (zonder afspraak)
Wijkontmoetingscentrum De Binnenhof, Colijnstraat 78 in Nunspeet

Onafhankelijke cliëntondersteuning bij langdurige zorg (Wlz)

Heb je een indicatie voor langdurige zorg (Wlz) en heb je vragen over de keuze voor een zorgaanbieder of zorgvorm? Misschien ontvang je al zorg van een zorgaanbieder, maar wil je andere zorg of een andere zorgaanbieder of ben je niet tevreden? Met al deze vragen kun je terecht bij MEE. Gratis, zonder verwijzing en onafhankelijk van zorgaanbieders en zorgkantoor.

Je kunt contact opnemen met MEE Samen via 088 633 0633 of via info@meesamen.nl.