MEE Samen

Neem contact met ons op.

MEE in jouw gemeente

Het werkgebied van MEE Samen bestaat uit de provincies Drenthe, Flevoland, Overijssel en Gelderland midden en noord.

Lelystad

MEE in de gemeente Lelystad

De Wijkteams in Lelystad zijn de plek waar je als inwoner terecht kunt met vragen op het gebied van ondersteuning, dagbesteding, leefbaarheid, veiligheid, cursusaanbod, activiteiten en ontmoeting. Lukt zelfstandig wonen niet meer zo goed? Heb je ondersteuning nodig bij praktische zaken, zoals het huishouden of vervoer? Wil je actief blijven of heb je zelf een idee om de buurt te verbeteren? Wil je ondersteuning aanvragen vanuit de Wet maatschappelijke ondersteuning (Wmo)?Je kunt contact opnemen op een manier die jou het beste uitkomt. Kom langs of bel met het Sociaal wijkteam bij jou in de buurt.

Je vindt de consulenten van MEE in de wijkteams. Vanaf 18 jaar kun je contact opnemen met één van de wijkteam. Kijk hier voor meer informatie over de wijkteams.

Cursussen en gespreksgroepen

MEE organiseert verschillende cursussen en gespreksgroepen in Lelystad, zoals een Brussengroep, een Sociale Vaardigheidscursus en een gespreksgroep voor vrouwen met ASS. Meer weten? Neem contact op met MEE Samen via 088 633 0633.

Onafhankelijke cliëntondersteuning bij langdurige zorg (Wlz)

Heb je een indicatie voor langdurige zorg (Wlz) en heb je vragen over de keuze voor een zorgaanbieder of zorgvorm? Misschien ontvang je al zorg van een zorgaanbieder, maar wil je andere zorg of een andere zorgaanbieder of ben je niet tevreden? Met al deze vragen kun je terecht bij MEE. Gratis, zonder verwijzing en onafhankelijk van zorgaanbieders en zorgkantoor.

Je kunt contact opnemen met MEE Samen via 088 633 0633 of via info@meesamen.nl.