MEE Samen

Neem contact met ons op.

MEE in jouw gemeente

Het werkgebied van MEE Samen bestaat uit de provincies Drenthe, Flevoland, Overijssel en Gelderland midden en noord.

Open training sociale netwerk versterking - vrijdag 27 september 2024

Start datum vrijdag 27 september 2024 09:00
Locatie Dokter Klinkertweg 8, 8025 BS Zwolle ,

Je cliënt wil graag grip op de eigen situatie en jij helpt hem of haar daarbij. Daarbij is de inzet van het sociale netwerk van je cliënt belangrijk. Dit vraagt van jou vooral een rol als procesbegeleider, die bij iedere cliënt en elke situatie weer anders is en maatwerk vraagt.

Omdat sociale netwerkversterking om een kanteling vraagt in de basishouding, attitude en verwachtingen van zowel de cliënt als van jou als professional, spreken we niet van een methodiek maar van een manier van werken.

Training

In deze training leer je hoe je dat proces van inzetten van het netwerk zo goed mogelijk kunt begeleiden. Je krijgt inzicht in je eigen houding en gedrag als professional binnen deze sociale interactie.

Resultaat

  • Na afloop van de training weet jij geheel zelfstandig de werkwijze SNV succesvol toe te passen in jouw dagelijkse praktijk.
  • Hierdoor ben je in staat om samen met jouw cliënten toe te werken naar duurzame oplossingen voor hun hulpvragen waarbij zelfredzaamheid, uitgaan van kracht en de inzet van hun netwerk centraal staan.

Voor wie

Professionals werkzaam in het sociale domein, die op zoek zijn naar verdieping om nét dat stukje extra te kunnen bieden om daarmee voor de cliënt echt het verschil te kunnen maken.

Praktische informatie

Kosten (excl. btw)€ 558,- per persoon (btw vrijgesteld)
Duur2 dagen (tijdstip afhankelijk van training)
LeervormKlassikaal
CertificeringenCRKBO, SKJ, Registerplein
LocatieDokter Klinkertweg 8, 8025 BS Zwolle

Parkeren

Op locatie of in de omgeving

Aanmelden


Optioneel
Vul hier in ja of nee
Optioneel
Optioneel
Ik ga ermee akkoord dat MEE Samen mijn gegevens gebruikt om te kunnen reageren op mijn aanmelding voor de training/workshop volgens de privacyverklaring.

Wanneer je op 'Verzenden' drukt, geef je aan akkoord te gaan met de algemene voorwaarden en daarmee de betalingsverplichting.

Aankomende trainingen

Trainingen uit het verleden worden niet getoond