MEE Samen

Neem contact met ons op.

MEE in jouw gemeente

Het werkgebied van MEE Samen bestaat uit de provincies Drenthe, Flevoland, Overijssel en Gelderland midden en noord.

Theatergroep WirWar speelt voorstelling "Ik pas!" in Ulft

5 mei

In het kader van de Europese Dag van de Beroerte organiseert de CVA zorgketen West Achterhoek samen met Stichting Onbeperkt Meedoen en DRU Industriepark een theatervoorstelling over niet-aangeboren hersenletsel.

Veel mensen die een beroerte hebben gehad, houden daar blijvend hersenletsel aan over. Theatergroep WirWar laat met hun voorstelling ‘Ik pas’ op een heel treffende wijze zien wat de impact van hersenletsel op iemands leven is. De theatervoorstelling vindt plaats op zondag 5 mei in DRU Industriepark in Ulft en begint om 15.00 uur.

Ik pas!
De spelers van theatergroep WirWar hebben allemaal niet-aangeboren hersenletsel (NAH) en laten met hun voorstelling ‘Ik pas’ op ontroerende, confronterende en humoristische wijze zien hoe hun leven met hersenletsel eruitziet. Door de voorstelling ontstaat ruimte voor begrip en (h)erkenning. Kijk hier voor meer informatie over de voorstelling.

Voorstelling bijwonen?

Nieuwsgierig naar de antwoorden of naar nog meer vragen? Kom dan kijken naar ‘Ik pas’ van Theatergroep Wirwar. De kaarten kosten € 7,50 en zijn (online) te koop bij DRU Industriepark.

De CVA zorgketen West Achterhoek helpt patiënten om zo snel mogelijk behandeling en revalidatie te kunnen volgen. En dat zij op het juiste moment, de juiste zorg op de juiste plaats krijgen. Bij de CVA zorgketen West Achterhoek zijn aangesloten: Azora, Huisartsenvereniging, Klimmendaal, MEE Samen, Professionals in NAH, Sa-net, Sensire, Siza, Slingeland Ziekenhuis en Zozijn.