MEE Samen

Neem contact met ons op.

MEE in jouw gemeente

Het werkgebied van MEE Samen bestaat uit de provincies Drenthe, Flevoland, Overijssel en Gelderland midden en noord.

Partnercursus "Omgaan met autisme" in Apeldoorn

Start begin maart 2024

MEE Samen en GGNet Preventie organiseren samen in de regio Apeldoorn een partnercursus “omgaan met autisme”. Deze cursus is voor mensen die een partner hebben met een stoornis in het autisme spectrum. De cursus start begin maart 2024.

Samenleven met een partner met een stoornis in het autistisch spectrum is niet altijd makkelijk en kan voor stress en frustraties zorgen.
Bij veel partners is er behoefte aan ondersteuning en het uitwisselen van ervaringen.
In de cursus krijgen deelnemers informatie over autisme en komen thema’s aan bod zoals communicatie, rolverdeling en zorgen voor jezelf, aan de hand waarvan deelnemers hun ervaringen uitwisselen.

Praktische informatie

De cursus bestaat uit 8 bijeenkomsten op vrijdagochtend van 9.30u-11.30u.
De bijeenkomsten staan om de week gepland in de periode van begin maart tot uiterlijk begin juni 2024 en vinden plaats bij MEE Samen, op adres Prins Willem-Alexanderlaan 301 in Apeldoorn. Voorafgaand aan de cursus zal met ieder een kennismakingsgesprek met de cursusleiders gepland worden.

Meer informatie en aanmelden

Belangstellenden kunnen zich aanmelden bij het secretariaat van Preventie GGNet regio Apeldoorn, via telefoonnummer 088-9331180 of mailen naar preventie@ggnet.nl.
Meer informatie op www.ggnet.nl/preventie.