MEE Samen

Neem contact met ons op.

MEE in jouw gemeente

Het werkgebied van MEE Samen bestaat uit de provincies Drenthe, Flevoland, Overijssel en Gelderland midden en noord.

Groepscursus Brussen in Apeldoorn

8 mei in Apeldoorn

GGNet en MEE Samen organiseren een groepscursus "Brussen" voor kinderen van 8 tot en met 12 jaar die een broer of zus hebben met een psychische stoornis of beperking.

Samen ervaringen uitwisselen
Voor kinderen die in een gezin wonen met een broer of zus met bijvoorbeeld ADHD, autisme, verstandelijke of lichamelijke beperking, kan het fijn zijn om te praten met kinderen die hun situatie herkennen. In de brussengroep wisselen de kinderen ervaringen uit en krijgen ze informatie over wat er met hun broer of zus aan de hand is. Ook krijgen ze steun en leren ze hoe ze kunnen omgaan met de bijzondere broer of zus.

Bijeenkomsten
Er zijn 6 bijeenkomsten van 15.30 tot 17.00 uur bij GGNet Apeldoorn (Stationsstraat). De data zijn 8, 15, 22 en 9 mei, 5 en 12 juni 2024.
Voorafgaand aan de cursus, 29 april 2024, is er een kennismakingsgesprek. Na de cursus is er een evaluatiegesprek op 18 en 19 juni. Beide gesprekken zijn samen met je kind. Er zijn geen kosten aan verbonden als je in ons werkgebied woonachtig bent.

Meer informatie en aanmelden
Voor meer informatie en aanmelden kun je contact opnemen met GGNet Preventie via 088 933 11 80 of via e-mail preventie@ggnet.nl.