MEE Samen

Neem contact met ons op.

MEE in jouw gemeente

Het werkgebied van MEE Samen bestaat uit de provincies Drenthe, Flevoland, Overijssel en Gelderland midden en noord.

Eigenwijks Inspiratie Festival in Apeldoorn

Op 30 september organiseert Stimenz met Samen055, Kemi Ra, Don Bosco, Zuid Doet Samen, Zorggroep Apeldoorn en MEE Samen het eerste Eigenwijks Inspiratie Festival.

Inwoners uit heel Apeldoorn en de omliggende dorpen krijgen tijdens het Eigenwijks Inspiratie Festival de kans om te laten zien wat zij het afgelopen jaar zelf hebben bereikt of betekend hebben voor hun wijk.

Het festival zet de initiatieven van inwoners in de spotlights door hen dit op hun eigen manier te laten presenteren. Met het festival wil Stimenz inwoners inspireren om ook aan de slag te gaan in hun wijk. “Wijken worden namelijk nog leuker door elkaar te ontmoeten en samen dingen te ondernemen.”

Iedereen uit Apeldoorn en de omliggende dorpen is welkom, er is voor iedereen wat te doen. Er zijn interessante workshops, activiteiten voor kinderen en verschillende hapjes en drankjes om te proeven. Het belangrijkste onderdeel van het festival is inspireren. Het festival biedt daarom naast het podium voor inwoners die al iets moois hebben neergezet, veel ruimte om in gesprek te gaan met elkaar om nieuwe ideeën te bespreken.

MEE Samen geeft samen met een ervaringsdeskundige verschillende gratis workshops.

Beleefworkshop Autisme van 13.30 tot 14.00u
Beleefworkshop Niet-aangeboren hersenletsel van 14.15 tot 14.45u
Beleefworkshop Licht verstandelijke beperking van 15.00 tot 15.30u

Daarnaast geeft MEE Samen informatie over het bieden van onafhankelijke cliëntondersteuning en onze werkzaamheden binnen Samen055.

Het gehele festival is gratis (toegang, eten/drinken, activiteiten). Vooraf aanmelden is niet nodig. Het festival vindt plaats op 30 september van 13:00 tot 16:00 uur aan de Prins Willem-Alexander laan 1419 in Apeldoorn.

Voor meer informatie over festival kun je contact opnemen via festival@stimenz.nl of 088 - 784 6464.

Flyer Eigenwijks Inspiratie Festival