MEE Samen

Neem contact met ons op.

MEE in jouw gemeente

Het werkgebied van MEE Samen bestaat uit de provincies Drenthe, Flevoland, Overijssel en Gelderland midden en noord.

18 jaar en dan? Informatiebijeenkomst voor ouders, verzorgers en netwerk

16 mei

Wat verandert er allemaal als je zoon of dochter 18 wordt en wat moeten je als ouders allemaal regelen. Er verandert veel, zeker als er ook sprake is van een beperking of als alles niet zomaar vanzelf gaat. Om ouders/verzorgers of het netwerk uit de gemeente Barneveld, Nijkerk, Scherpenzeel hierover te informeren organiseert MEE Samen een bijeenkomst op 16 mei in de bibliotheek van Nijkerk. Deelname is gratis

Informatiebijeenkomst

Als een kind 18 jaar wordt, verandert er van alles. Je zoon of dochter is voor de wet volwassen. Ze mogen zelfstandig beslissingen nemen en zijn daar ook verantwoordelijk voor. Hoe ga je daar als ouders mee om? Met welke wetten en financieringsvormen krijg je te maken? Misschien is een andere woonsituatie wenselijk. Hoe zit het met school en het vinden van werk? Deze vragen worden beantwoord tijdens de bijeenkomst.

Praktische informatie
Datum: 16 mei 2024
Tijd: 19.30 - 21.30 uur
Locatie: Bibliotheek, Frieswijkstraat 99 in Nijkerk

Meer informatie en aanmelden.
Iedereen is welkom, koffie en thee staat klaar.
Aanmelden graag vóór 14 mei via e-mail e.borren@meesamen.nl of e.kruisselbrink@meesamen.nl. Geef bij het aanmelden aan met hoeveel personen je komt en naar welke bijeenkomst je wilt gaan.